Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit kategorie:

Re: Re: Pozvánka pro ty, 11.05.2020 19:17, Forrest Run(m), (O přírodě)
Pájulko, Tvá imaginace i schopnost šíření pozitivních vibrací je obdivuhodná!
Re: Re: Pozvánka pro ty, 11.05.2020 20:29, alesjirsa(m), (O přírodě)
Jakou to mělo barvu lupenů ?
Re: Re: Re: Re: Pozvánka pro ty, 11.05.2020 23:48, alesjirsa(m), (O přírodě)
Tak to je zajímavé. Lupeny vypadají jako Stropharia, ale celkový habitus je velmi zvláštní...

Re: Podtrnky, sírovec a jiné. , 11.05.2020 00:30, Kraken(m), (O přírodě)
Navštívil jsem taky vstavačovou louku, kde jsem si vyfotil prstnatce májové. Těmi jsem letos zakončil focení českých orchidejí, co tu v okolí rostou. Předtím jsem už fotil prstnatce bezové a vstavače mužské. Možná, že tu někde poblíž rostou i další druhy, ale o těch ještě nevím...

Re: Aktuální směska, 10.05.2020 00:30, tomaj, (O přírodě)
V listnatém lese, s převažujícím výskytem jasanů, kde je dostatek vlhkosti a probíhá příznivý rozklad humusu, roste hodně zajímavých hub i rostlin. Jednou z rostlin je kopytník evropský (Asarum europaeum). Po rozemnutí je cítit pepřem, jeho květy se drží při zemi a jsou málo známé.

Re: Re: Re: Re: Re: Pořád bída., 06.05.2020 21:10, petras, (O přírodě)
Já musím pořád dělat,jinak taky nevím co s nohama.Od kolen dolů napůl mrtvé.
U toho Nikonu je výhoda,že nemusím jít tak blízko,jak s mezikroužkama u Olympu,ale stejně je to problém.Už do toho nebudu znovu investovat,stejně nic neroste a když se dívám na staré fotky,tak nemohu uvěřit,co všechno tu rostlo.Letos ani jedna kačenka,ucháč,ani ty hlízenky,nic,nenajdeš ani dřevnatku.Vrhl jsem se na pěstování melounů a divokých rajčat.