Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit kategorie:

Re: Re: Re: Aha O houbách , 27.09.2019 14:31, mipera, (O přírodě)
Takto mi to redaktorka vysvětlila:
Je tam myslím "jedny z vůbec prvních václavek našla Mirka Kofroňová u Týna nad Vltavou".
Bývá zvykem, že pokud je aktuální fotka hub a autor je zmíněný v textu, už se dává jen "foto od čtenáře" nebo "foto od houbaře". Aby bylo vidět, že je to aktuální foto.
Ale jak k tomu někdo přidělal ten recept, tak tam služba mázla pana Marounka, jenže koukám ne do receptu, ale do václavek...
Každopádně vy jako nálezkyně prvních václavek tam jste.
A to včera psala, že to bude v Blesku a je to v Aha.
Jsou to holt umělci.

Re: Re: Zbytky z včerejší návštěvy lesa, 26.09.2019 21:23, alesjirsa(m), (O přírodě)
To by mohl být Inonotus cuticularis.

Porcelánky, 26.09.2019 07:50, Yohaness(m), (O přírodě)

Re: Porcelánky, 26.09.2019 07:59, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Hezké foto!

Re: Re: Neděle, 26.09.2019 08:00, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Borováčci,paráda

Re: Re: Dnes odpoledne kolem Studnic, 26.09.2019 08:01, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Hezky!

Re: Re: Pár nálezů ze srazu houbařů., 26.09.2019 08:07, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Véno-hezky!
Máš pravdu.bylo to hezký!

Re: Re: U nás je to furt dobré(moc), 26.09.2019 08:08, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Parádní!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Divná doba., 25.09.2019 23:02, petras, (O přírodě)
Před mnoha lety ( asi šesti,než jsem si koupil fotoaparát ),když začaly růst,tak byly všude.Poslední roky to neroste vůbec,nebo jen někde a něco.Už několikrát to slibně začalo a zase rychle skončilo.Minulý týden konečně začaly houby růst,po třech dnech už nic nového nebylo.Některé druhy jsem neviděl tři roky.Na dřevě neroste skoro nic.V houštině se najdou dvě,tři místa,kde jsou po desíti a jinde neroste nic.Konečně dnes bylo hodně malých,tak snad ještě chvíli porostou.Hodně nálezů za poslední týden bylo kupodivu přímo u cesty,sbíral jsem to z auta.Pokud najdu něco zajímavého na focení,tak musím prochodit hodně lesa a je to jen pár kousků.Když vidím,co fotí třeba Dano nebo Pavla v Beskydech,tak si o tom můžu nechat jenom zdát.

Re: Re: Dnešní..., 24.09.2019 18:37, Forrest Run(m), (O přírodě)

pozvánka, 24.09.2019 10:23, Hanýžka(m), (O přírodě)
Ahoj,
všechny vás zvu na naši výstavu, vítaní budete vždy, s houbami (jakýmikoliv, i běžnými) však ještě více. :-)