Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit kategorie:

Ahoj lidi, 12.12.2019 16:58, Pavla, (O přírodě)
tak Vám nevím, jestli mi ty letošní Barborky vykvetou. Když jsem je přinesla do práce, znalá kolegyňka Mičurinka konstatovala, že by to byl zázrak, jelikož větvičky dle ní pochází snad ze 100 let staré suché hrušně. No uvidíme, zázraky se dějí, a i kdyby ne, kadeřaví měkkouškové to jistí. 

Re: Ahoj lidi, 12.12.2019 16:58, Pavla, (O přírodě)
Schválně - uhodli byste, jakou roli jsem v této trojici ztvárnila já?
I když si myslím, že je to snad nad slunce jasné, napovím obrázkem a písní:
♫Óóó, vzhlížejme vzhůru k andělskému kůru,
co troubí, co zpívá své Gloria...♫
Tak co? Lehké, ne? Přeji Vám andělsky klidný, nikým a ničím nerušený, zbytek dne. 

Re: Re: Bobrovník, 09.12.2019 20:27, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
U nás šustí jen prachy v obchodech,jinak venku je pořádně mokro!

Re: Sobotní procházka s A. Dumasem, 08.12.2019 10:38, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Sobotní procházka s A. Dumasem, 08.12.2019 10:06, Pavla, (O přírodě)
Do listí, Macku, do listí.
Jeli jsme včera kupovat vánoční stromeček a když muž viděl moje psí oči, nadzvedl jedno obočí: "Ale jenom na chvilku." To jsem poskočila radostí poprvé, no a v lesíčku jsem si poposkočila ještě 4x. Byl to blesk z čistého nebe.
Přeji všem krásnou bronzovou adventní neděli. 

Re: Re: Sobotní procházka s A. Dumasem, 08.12.2019 10:37, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)

Re: Re: Teploty klesají , 05.12.2019 18:19, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Nejen penízovky jsou parádní!

Re: Hlíva číškovitá a spol., 04.12.2019 18:07, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)

Re: Re: Z minuleho tydne., 04.12.2019 18:10, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Moc se líbí!

Re: Re: Teplota klesla pod nulu už i u nás, 02.12.2019 10:17, alesjirsa(m), (O přírodě)
Je to opravdu svazčitá ?

Re: Re: Re: Re: Re: Teplota klesla pod nulu už i u nás, 03.12.2019 20:32, Zdeno(m), (O přírodě)
Je dobře, že na nás navazují další, kteří nezačínají v suterénu a přízemí jako my, ale přistupují ve vyšších patrech.
Výchozí stanice našich vlaků mohou mnozí vynechat, ovšem rychlost, s jakou se někteří vypracovali, je obdivuhodná. Občas mám pocit, že ani nepřistupují, ale v maglevech a šinkansenech nás míjejí a to je důvod k radosti..

Re: Re: Teplota klesla pod nulu už i u nás, 02.12.2019 16:39, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)

Re: Jak babka přelstila dědka, 01.12.2019 20:41, Pavla, (O přírodě)
"Jéé, podívej, jak to tady mají s tou outkovkou pěkně pestré. Vytáhni kladívko a rozklepni ptáčkům pár vlašáků."
"Kla kla kladívko???" začal koktat dědeček, kladívka nemaje.
"No to jsem móc zvědavá, jak teď ty oříšky rozlouskneš," zlobí se na oko babička. 
"Tsss, rozbiju je kamenem."

Re: Re: Jak babka přelstila dědka, 02.12.2019 16:40, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Parádní!