Re: Re: For our dear boy Forrest, 15.01.2019 21:04, Forrest Run(m), (O přírodě)
Děkuju, můj nejmilejší Kódliku!:-)
Je fakt, že se mi loni stalo poprvý, že bych zbaběle utekl před křemeňákama, už jsme jich měli plný auto, domů i při bezproblémovým provozu cca 2 a půl hodiny a rychle ještě část zpracovat a část zachladit.
Má tu někdo praktický zkušenosti se zavařováním křemeňáků?
Sušený jsou pod zvěřinu, společně s kovářema, nedostižný, delikátní, kořeněná chuť, a k tomu báječně báječně tmavá omáčka!:-)
Vřelé díky, Pájo, jsi Dobrý Duch těchto stránek a nepokazíš žádnou legrandu, naopak, Tvá míra imaginace je obdivuhodná, jsi pro mě druhá Vítězslava Klimtová!:-)
Třeba nás jednou překvapíš nějakou publikací o houbových strašitýlkách!:-)