Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Re: Re: For our dear boy Forrest, 15.01.2019 21:04, Forrest Run(m), (O přírodě)
Děkuju, můj nejmilejší Kódliku!:-)
Je fakt, že se mi loni stalo poprvý, že bych zbaběle utekl před křemeňákama, už jsme jich měli plný auto, domů i při bezproblémovým provozu cca 2 a půl hodiny a rychle ještě část zpracovat a část zachladit.
Má tu někdo praktický zkušenosti se zavařováním křemeňáků?
Sušený jsou pod zvěřinu, společně s kovářema, nedostižný, delikátní, kořeněná chuť, a k tomu báječně báječně tmavá omáčka!:-)
Vřelé díky, Pájo, jsi Dobrý Duch těchto stránek a nepokazíš žádnou legrandu, naopak, Tvá míra imaginace je obdivuhodná, jsi pro mě druhá Vítězslava Klimtová!:-)
Třeba nás jednou překvapíš nějakou publikací o houbových strašitýlkách!:-)
Re: Re: Re: For our dear boy Forrest, 15.01.2019 23:18, Kraken(m), (O přírodě)
No, ještě to stíhám ti taky vinšovat k těm tvým přirozeninám... Tak všechno nejlepší, hlavně zdravíčko! A nepřeháněj to moc se všema těma svýma aktivitama, ať se nestrhneš a zbyde ti i něco pro Kájinku!
Jinak, co konkrétně tě zajímá na zavařování křemenáčů? Podle mě nemají chybu!
Re: Re: Re: Re: For our dear boy Forrest, 16.01.2019 14:50, Forrest Run(m), (O přírodě)
Jsem se bál, jestli třeba nemaj moc "dřevnatou" hnátičku nebo tak, takže díky za uklidnění, Karlosi!:-)