O houbách

Hlívová dršťková polévka

Hlíva ústřičná | | Kájinka(m) | Polévka | |

Doporučit (Doporučeno: 1x)

Hlívová dršťková polévka

Ingredience

Hlíva, cibule, vývar, olej, sůl, pepř, česnek, majoránka, kmín, rajský protlak a nebo červená paprika

Postup

Na to jak udělat tuto polévku je spousta receptů. Já (ne)kuchařka postupuji takto: na oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky pokrájenou hlívu a ještě chvíli restujeme, Přidáme protlak a nebo červenou papriku a osmahneme, zalijeme vývarem. Dochutíme solí, pepřem, česnekem, kmínem a majoránkou. Vaříme dokud nebude hlíva měkká dle našich představ. V případě potřeby ještě dochutíme...

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Seřazení podle vláken | Seřadit podle času


    Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30