Diskuse a galerie
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Zobrazit celou diskusi
...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 11.07.2015 23:20, Honzík(m), (O přírodě)
...Henry odjel do Chorvatska a já se vydal na kontrolu pstřeňovců.No,už i tomu částečně zastíněnýmu dochází šťáva...
Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 11.07.2015 23:20, Honzík(m), (O přírodě)
...horko a otravní kloši je pro mne dost blbá kombinace.Do toho prach z usušeného mechu a tráva se neohybala ale praskala.Takže mi udělal radost akorát nový pstřeňovec o 200 metrů dál.Před deseti dny tam nebyl,průměr klobouku asi deset cenťáků,...a za deset dnů to v tomhle suchu a podle barvy asi bude mít za sebou(teda jenom ztmavne a seschne)...
Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 11.07.2015 23:20, Honzík(m), (O přírodě)
...jediná další houba co jsem za několik hodin krpálování viděl je snad nějaká šupinovka,ale možná to i zešupinatělo horkem.Prostě v krpálech je "suchosuchosuchosucho" a nadlouho asi po houbách...
Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 07:19, Zdeno(m), (O přírodě)
Nebudete to houževnatec šupinatý?
Re: Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 09:20, Honzík(m), (O přírodě)
...může být(vypadá tak),akorát jsou tam v tom místě jenom duby.A pařez se tvářil že neprozradí co je zač.Mohlo by to snad být i borovicový,ty se tam sem tam objevujou a tady mohla být kdysi prořezávka...
Re: Re: Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 09:49, Zdeno(m), (O přírodě)
Docela si logicky odpovídáš, borovice by to jistila...
Re: Re: Re: Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 11:51, Honzík(m), (O přírodě)
...no,to jsem tě vlastně nenápadně chválil...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 13:24, mipera, (O přírodě)
U nás jsou také létající klíšťata.
Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 17:39, alesjirsa(m), (O přírodě)
Jsem také pro houževnatce šupinatého. Pařez se mi trochu zdá jako borový, ale chtělo by se na něj kouknout ze stran. Pokud je aspoň trochu obalen kůrou, tak se to pozná dobře.
Re: Re: Re: ...kloši,kloši a zase ti zatracení kloši..., 12.07.2015 19:21, Honzík(m), (O přírodě)
...je obalenej zuřivejma mravencema...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30