Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Blahopřání ke jmeninám, 15.08.2012 12:06, Forrest Run(m), (O přírodě)
Fšem Hankám....Tý Tvojí(zákonitý), Zdeno, jakožto Fáfově těhulce, Hanýžce, Samotářce i fšem ostatním přispěvatelkám i sldovatelkám s tímhle krásným staročeským jménem přeju ze srdce fšechno NEJ a MAX, hlavně tu sexuélní svěžest!:-)

Re: Blahopřání ke jmeninám, 16.08.2012 09:28, Hanýžka(m), (O přírodě)
Díky moc. Jako poděkování posílám fotku lišky ametystové - vzpomínám si, že jsi ji našel asi před dvěma lety.

Re: Blahopřání ke jmeninám, 16.08.2012 09:29, Hanýžka(m), (O přírodě)
A ještě jedna pro mě vzácnost - našla jsem ji poprvé a dávám ji jako hádanku.

Re: Blahopřání ke jmeninám, 16.08.2012 09:30, Hanýžka(m), (O přírodě)
Výběr z dovolené dnes zakončím nejjedovatější houbou světa - její barvy a povrch klobouku mě fascinoval.

Re: Blahopřání ke jmeninám, 17.08.2012 08:39, Hanýžka(m), (O přírodě)
Ještě zdůrazním, že ty dvě poslední fotky spolu nesouvisí. Muchča zelená mě ale fascinuje svojí proměnlivostí a zvláštním povrchem klobouku. Přidám další. Ne že bych se chtěla chlubit cizím peřím, fotka je manželova - takže se můžu chlubit šikovným manželem. null 

Re: Blahopřání ke jmeninám, 17.08.2012 08:39, Hanýžka(m), (O přírodě)
Ještě zdůrazním, že ty dvě poslední fotky spolu nesouvisí. Muchča zelená mě ale fascinuje svojí proměnlivostí a zvláštním povrchem klobouku. Přidám další. Ne že bych se chtěla chlubit cizím peřím, fotka je manželova - takže se můžu chlubit šikovným manželem. null 

Re: Blahopřání ke jmeninám, 17.08.2012 08:41, Hanýžka(m), (O přírodě)
Tak zase 2x za sebou jsem se chlubit nechtěla, nějaká chyba mezi klávesnicí a židlí, čas na další dávku opthalmoseptonexu.
Omluva zde.

Re: Blahopřání ke jmeninám, 17.08.2012 08:42, Hanýžka(m), (O přírodě)
A ještě hádanka i pro mne. Nějaké návrhy? Smrky na Vysočině cca 100m od rybníka, vzrostlý les, tráva (metlička?), borůvčí...

Re: Re: Blahopřání ke jmeninám, 18.08.2012 11:47, Forrest Run(m), (O přírodě)
To bude vzácnější lošáček, jméno mi teď vypadlo, po konzultaci s burlíkem doplním.

Re: Blahopřání ke jmeninám, 18.08.2012 13:56, Hanýžka(m), (O přírodě)
Na ďubkatce, které znám, mi to nesedí, ale také to byl stejně jako lošáček jeden z mých tipů. Oběma díky za tipy. V úterý máme mykopivo, tak jestli se uzdravím, donesu to mezi štatlelitu a on to někdo určí. 

Re: Blahopřání ke jmeninám, 18.08.2012 14:00, Hanýžka(m), (O přírodě)
Čirůvka to není, ale nejsi první, kdo ji tipoval.