Re: Re: Re: Re: Poslední vzpomínka na rok 2014..., 25.01.2015 14:18, Patrik(m), (O přírodě)
Chorchee díky, musím však dodat, že jak si tak někdy prohlížím a rekapituluju co jsem už našel a mám určené, tak jsem taky došel k názoru, že odhadem tak zhruba 70 - 80 % těch nálezů si ještě pamatuju a dokázal už bych je po další razy určit v terénu (což dokonce i dělám, nebo se o to pokouším, i když se mě to už nechce fotit
...a vzhledem k tomu, že o každém nalezeném druhu píšu i na svém webu, tak si ještě spoustu věcí o určitých druzích pamatuju...i když je zas pravda, že některé druhy, co mě nijak moc nezaujaly tak bych je znovu určit v terénu neuměl nebo jo, ale žádnou ze tvých zmiňovaných bodů bych o některých druzích řect neuměl....
Ještě doplním k tvé poslední otázce...Vhledem k tomu, že u hub jako zájmu jsem vydržel asi nejdéle v životě (před tím to byli např. rostliny, plazy atp.) a to už od podzimu 2012, tak prozatím si myslím, že bych chtěl jít na nějakou tu mykologickou fakultu vš a pak bych se mohl živit něčím, co s tím souvisí.