O houbách

Diskuse a galerie

 

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis





Kvíz pro pátečníky

žádost o informaci, 04.09.2017 19:19, MartinRůžek, (O přírodě)

Pojedu v dohledné době pracovně do Chlumce nad Cidlinou a chtěl bych si vyšetřit tak hoďku a půl na návštěvu NPR Kněžičky - obora, kde údajně roste relativně hojně hřib satan, kterého jsem ještě nikdy nenalezl.Našel by s ezde na fóru nějaký lépe informovaný dobrodinec který by mně sdělil zda je to pravda a ve kterých místech té rozlehlé obory bych měl hledat a zda je do ní vůbec volný přístup?Za jakékoliv informace předem děkuji.

Re: žádost o informaci, 05.09.2017 22:08, Forrest Run(m), (O přírodě)

Zdar Marťasi!
Napiš mi na můj email forrest.run@seznam.cz, kdy bys tam asi tak měl jet a kolipak na to budeš mít asi času a já Ti řeknu, co fšecko se tam dá najít a pak bych podle Tvejch preferencí Ti případně poslal i GPS lokalizace....máš terénní navigaci v mobilu? Slušná je třeba od mapy.cz.
Pohodičkovej zbytek večera přeje Forresťák:-)

Re: Re: žádost o informaci, 06.09.2017 19:52, MartinRůžek, (O přírodě)

Díky, ale už jsem byl.Dneska.Našel jsem jak satany, tak muchču šiškovitou, možná i ježatohlavou, nějaký pařezníky, helmovky a jiný žoužele.Až to všechno pourčuju a zpracuju, tak to sem nahraju.

Re: žádost o informaci, 04.09.2017 19:19, MartinRůžek, (O přírodě)

Fotek muchomůrky červené je plný internet a sám jsem to na ni v minulosti "zmáčkl" už mnohokrát, ale stejně když najdu nějakou opravdu pěknou neodolám a "zmáčknu" to znovu a zase.

Re: Re: žádost o informaci, 04.09.2017 20:27, Millda, (O přírodě)

Hezká fotka


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30