O houbách


Warning: Missing argument 3 for showDetail(), called in /data/web/virtuals/15078/virtual/www/include/recepty-new.php on line 864 and defined in /data/web/virtuals/15078/virtual/www/include/recepty-new.php on line 333

Kačenky na topince

Kačenka česká | | Kraken(m) | Předkrm | 20 minut |

Doporučit (Doporučeno: 2x)

Kačenky na topince

Ingredience

Očištěné kačenky české, chleba na topinky, špek, olej nebo sádlo, vejce, sůl, pepř, pažitka (medvědí česnek)

Postup

Špek nakrájíme na kostičky a na rozpálené pánvi ho necháme zesklovatět. Pak přidáme pokrájené houby a necháme z nich vydusit všechnu vodu. Poté přidáme vejce, sůl, pepř a směs mícháme až dosáhneme vhodné konzistence.

Na druhé pánvi si na oleji nebo na sádle opečeme topinky, popřípadě si je na sucho připravíme v topinkovači.

Na topinky naklademe vrstvu směsi, bohatě posypeme na drobno nasekanou pažitkou (medvědím česnekem) a pak už jen debužírujeme.

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie



    Přidání vlastních fotografií - jak se recept povedl