O houbách

Ucha do břucha (pikantní polévka)

Boltcovitka ucho Jidášovo | | Pavla | Polévka | cca 1 hodina |

Doporučit

Ucha do břucha (pikantní polévka)

Ingredience

vývar (zeleninový, vepřový, hovězí, drůbeží), boltcovitka bezová, zelenina, feferonky, vejce, limetka, nudle, Solamyl, sůl, pepř, olivový olej

Postup

Základem je jakýkoliv vývar. Na olivovém oleji orestujeme zlehka zeleninu, kterou máme rádi - já zvolila mrkev, ředkvičky, pórek a pochopitelně boltcovitku bezovou. Do hotového vývaru nakrájíme dle chuti feferonky, přidáme rozšlehané vejce, ve vodě rozmíchaný Solamyl - množství dle toho, jak kdo má "snoplíky" rád, vhodíme nudle, šťávu z limetky a orestovanou zeleninu s uchem.

Feferonek, ani limetky se nebojte, ať to má sílu, říz a šmak.

Dobrou chuť a ... manmanchí :)

Fotografie uživatelů:

Přidat vlastní fotografie

Komentáře

Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času