O houbách

Babkové rohlíčky

Hřib žlutomasý | | maxim stanko | | |

Doporučit

Babkové rohlíčky

Ingredience

Máslo
hřib žlutomasý
cibule
mletý pepř
sůl
kmín
bramborové těsto
vejce
strouhanka
tuk

Postup

Na másle podusíme babky (hřib žlutomasý) s cibulí. Okořeníme mletým pepřem, solí a kmínem. Pak si připravíme těsto jako na bramborové knedlíky. Vykrajujeme trojúhelníčky, plníme je babkami a zatáčíme rohlíčky. Namáčíme je v rozšlehaném vejci, obalujeme ve strouhance a smažíme v tuku. Zdroj kniha Houby Česká enciklopedie

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Seřadit podle vláken | Seřazení podle času


    Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30