Ryzec smrkový | | Kájinka(m) | Hlavní jídlo | cca 20 minut |
Doporučit (Doporučeno: 2x)
Klasická úprava ryzců:
- nadrobno nakrájená cibulka
- ryzce
- máslo (sádlo)
- sůl, pepř
- bílé víno
- smetana
Ne rozpáleném sádle|másle dozlatova osmahneme cibulku. Přidáme ryzce, které lehce orestujeme, přilijeme bílé víno a necháme zlehka podusit dokud se víno neodpaří. dochutíme solí a popř. pepřem. Nakonec přidáme smetanu a necháme provařit. Příloha je na každém z nás, já použila rýži. Já osobně nikdy o ryzce smrkové či borové nestála, ale letos jsem ochutnala falešnou račí polévku, ryzce ale škvarky a tuto omáčku a mohu všem vřele doporučit :-)))
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času
Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.