O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Trochu filozofie o otravách, 28.02.2016 21:28, TondazKralup(m), (O přírodě)

Ahoj přátelé,po přečtení většiny příspěvků za poslední týden jsem zjistil,že zde došlo k lehké otravě.Asi jako po požití menšího množství syrového satana.U této otravy dochází k silnému zvracení a průjmu jak známo.Proč to vlastně píšu:Začal jsem letos pravidelně navštěvovat tyto stránky a docela jsem se tady našel.Poslední dobou tady dochází pořád k nějakému peskování a upozorňování na různé přežblepty,pravidla pravopisu,fotografování figurek a já nevím co ještě.Nějak jsem z toho otráven,jak jste na tom Vy?Možná je to přirozený vývoj,asi je nás už moc.Nemyslíte,že by to chtělo pročistit vzduch?Já osobně jsem pro činy.Nejlepší by bylo sejít se někde osobně a pořádně si rozbít držkyKdo jste pro?
Snad jedine ještě Burle by to mohl zachránit.Všichni by jsme se ho snažili vyřadit a neměli bychom čas na ptákoviny.
Věřím,že pak bychom se zde bavili už normálně

ps:Měl jsem problém v nadpisu se slovem "filoz(s)ofie",původně jsem to psal s tvrdým...

Re: Trochu filozofie o otravách, 28.02.2016 21:49, Zdeno(m), (O přírodě)

Přestaňte blbnout, chlapci...Nebo na vás pošlu sewerského žraloka...Snad se nepoštěkáme kvůli jinému pohledu. Jak jsem to psal v té nedávné glose?...

Re: Re: Trochu filozofie o otravách, 28.02.2016 22:46, gazela(m), (O přírodě)

Přidávám další moudro filozofa z cesty k Doubravce. A neberte se tak vážně, vždyť nic tady není povinné a nic není navždy.....

Re: Re: Trochu filozofie o otravách, 29.02.2016 19:23, TondazKralup(m), (O přírodě)

No chtěl jsem to odlehčit,asi se mi to moc nepovedlo.Byla to samozřejmě nadsázka.Určitě bych byl první,kdo by dostal přes držku,protože nejsem žádný silák a ani se moc neumím prát.Ovšem pokud by to něčemu prospělo,tak bych do toho klidně šel.

Re: Trochu filozofie o otravách, 28.02.2016 22:44, Véna, (O přírodě)

Jo jo, proto se víc věnuji svému webu.

Re: Trochu filozofie o otravách, 29.02.2016 12:14, Hanýžka(m), (O přírodě)

Tondo, super nápad, pokud by to ovšem pročistilo vzduch a všichni by se usmířili. Až si rozbijete držky, tak vám je ráda ošetřím a pofoukám bebinka. Ale třeba by stačilo i zachlastat spolu, to prý na chlapy taky funguje.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30