Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z doupovských hor, 12.04.2013 13:26, Kraken(m), (O přírodě)
Á, pánové jsou znalci!
Český Krumlov, Karlovy Vary, Mariánské lázně, zní to jako lázeňská procházka co? Ale zdání klame, kvůlivá dvouletému odkladu z rodinných důvodů jsem nakonec narychlo skončil jako nabíječ a posléze střelec T 67. Na Mětikalově, což je vlastně kousek od míst, kde jsem včera houbařil, jsem při ukázkových ostrých střelbách viděl skočit ruského generála šipku do bláta, když kolega střelec tanku na cílové točně zapomněl otočit věž do cílové plochy i dát lauf do elevace a tank se vracel po dráze zpátky s kanónem namířeným na naše načálstvo i sovětskou delegaci. 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z doupovských hor, 12.04.2013 16:05, vlk(m), (O přírodě)
...střelnice Poruba 11 km od Ruska...dvě dráhy pro střelby, na konci lauf i kulomet otočit do cílové plochy...pravda...jenže žák PŠ neotočil a rozstřílel ubytovnu osádky střelnice...naštěstí se nikomu nic nestalo...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z doupovských hor, 12.04.2013 20:58, Zdeno(m), (O přírodě)
Hm, chlapci, taky přihodím...U červeného domku ve Vyškově při ostrých střelbách na pohyblivé cíle jeden magor neudržel hlaveň ve střílně a pustil pár včelek do OT 64,řečeného SKOT...Taky dost zajímavý zvuk...