O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

"domácí" příroda, 07.02.2012 19:56, basset(m), (O přírodě)

Venku mrzne, ke všemu ještě napadl sníh, tady se sem tam uvádí "zmrzliny" všeho druhu a tak zkusím předvést naše domácí krasavce z podvodní říše ...

Parta Symphysodon discus, varieta Blue Diamond

Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 19:56, basset(m), (O přírodě)

Tady jedinec Blue Diamond

Jiná parta měla být původně Red Marlboro, ale nějak se to chovateli vymklo z rukou a teď to vypadá spíše na "popel" Red Marlboro, no kdoví jestli

A nakonec jeden jedinec z "án fasu".

Musím říctz, že houby při fotografování stojí. Ovšem rybičky v akváriu ani náhodou. Desítky fotek a z nich vyberete jednu dvě. Být to na kinofilm, tak je to "finanční" sebevražda

Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 20:46, Joska(m), (O přírodě)

S kinofilmem by pro mě byly "finanční sebevraždou" i ty houby...

Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 20:46, kápo(m), (O přírodě)

Parádní terčovci,taky jsem jich kdysi pár choval,odchoval i nějaké mladé,ale pak jsem si do rybárny zatáh tuberu,a všechno šlo "do kytek" a nebylo financí na novej rozjezd,tak jsem to zrušil--škoda.

Re: Re: "domácí" příroda, 08.02.2012 00:16, Forrest Run(m), (O přírodě)

No, kdyby se Ti Marlboráci křížili s bassetama, ....taková ryba, co umí udržet stopu, má přátelskou povahu a nikdy nepokouše pána....papuče by nosila, ostatní neposlušný rybyčky by srovnala do latě....dávala by Ti ploutvičku....na druhou stranu by mohla zdědit i bassetí žrav...ééé....řekněme nadstandartní apetit?;-) Přečti si knížku od Terryho Pratchetta "Nefalšovaná kočka", tam to je!:-)
No a na schodech by se taky trápila podobně jako Tvoji pséci....někde jsem vyčetl, že bassetí páteři schody moc dobře nedělaj...

Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 21:32, Zdeno(m), (O přírodě)

Ahoj bassete...Zkus fotografovat třeba bubliny ve vodě...Účinnost tak pět procent...Jednu ledovou rybku ode mne...Říkám tomu skalára, neznaje mnoho jiných...Neonky,paví očka,čichavci, ale také vranky, piskoři, sekavci,mihule, pstroužci, čolci, pulci...To byly klukovské úlovky v třílitrovkách...

Re: Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 21:33, Zdeno(m), (O přírodě)

Fotka nikde?

Re: Re: Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 21:36, Zdeno(m), (O přírodě)

Tak dostanu sem tu fotku?...

Re: Re: Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 21:37, Zdeno(m), (O přírodě)

No nedostanu, mám teda problém...

Re: Re: Re: Re: "domácí" příroda, 07.02.2012 21:39, Zdeno(m), (O přírodě)

Što dělať? Vot takaja žizň,text jde, ale fotka ne...

Re: Re: Re: Re: Re: "domácí" příroda, 08.02.2012 01:17, Kraken(m), (O přírodě)

Jen zkouším, jestli mi to funguje.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30