O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Zobrazit celou diskusi

Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 18:36, Pavla, (O přírodě)

Nebýt Honzíkova houbáše, zřejmě bych nejitřila své rány a chtěla nadále na svůj trapas co nejrychleji zapomenout, ale … nedá se. Pokud by ovšem kdokoliv z Vás shledal můj příspěvek nevhodným, prosím moderátory o jeho okamžité odstranění, však věřte, že jsem kolem nálezu poskakovala dobrých pár minut s nejčistším vědomím i svědomím, navíc podporována myšlenkou, že právě fotím vzácný, dosud neobjevený, druh houbáše, který se vyskytl i na jiné houbě než na všeobecně známé helmovce.

Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 19:14, vevanek, (O přírodě)

No vidíš, i "píííp" může vypadat zajímavě. Takhle sis ho aspoň všimla a nešlápla si do něj

Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 19:40, basset(m), (O přírodě)

.. exsikát máš nebo jo

Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 20:53, Pavla, (O přírodě)

Koňu / jinak sorry za bezprostřední reakci - nic ve zlém /

Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 18:36, Pavla, (O přírodě)

Poté, co jsem se velevzácného houbáše zrakově nabažila, jala jsem se blíže zkoumati houbu, bych rázem pochopila, jak hluboko jsem klesla. Ano, vážení přátelé, našla jsem a nadšeně fotila … přesně TO, co Vev nachází pravidelně pod stromy a Zdeno to zde nedávno označil jako „píííp“

Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 19:33, vlk(m), (O přírodě)

...když existuje houbáš...nemůže to být ,,hovnáš,, ...???...

Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 20:55, Pavla, (O přírodě)

Máš pravdu, vlku - může. Proč já kolem toho celou dobu jako kolem horký "kaše"?

Re: Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 23:10, Honzík(m), (O přírodě)

...nech si to založit do atlasu

Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 21:06, Véna, (O přírodě)

Ahoj Pavlo.Jestli to bylo na h...,tak to bude plíseň hlavičková.Také jsem to fotil.

Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 21:07, Véna, (O přírodě)

Tady je ještě detail.

Re: Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 21:28, Pavla, (O přírodě)

Díky, Véno. Baví mě, kolik nového se tady pokaždé dozvím, dnes třeba o h.... Určitě budu šířit dál.

Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 21:24, basset(m), (O přírodě)

.. první Tvůj snímek vypadá skoro jako norek

Re: Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 19.11.2014 09:26, Honzík(m), (O přírodě)

...a druhej...,no fuj,nechat po norkovi lízt slimáka..

Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 18:36, Pavla, (O přírodě)

Takže já se kaju, klaním a doufám, že jsem Vás moc nepohoršila …

Přeji všem pěkný večer a v letošní sezoně ještě fajn nálezy / ne jako ty moje /

Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 18:57, Patrik(m), (O přírodě)

Pavlo fotky jsou bezvadné, je však dobře, že se takhle sama sebe podceňuješ, protože právě to vede k tomu, aby ses nadále nepřestala chtít vylepšovat (někdo by totiž tvrdil, že má úplně úžasné fotky, a přitom by stály za h...o - ber to jako příklad, nemířím tím na nikoho odsud) - jo a, houbáš není velevzácný, i když ho ani já nevidím běžně....

Re: Re: Re: Memento pro začínající fotomykology aneb mé sobotní faux pas, 18.11.2014 20:56, Pavla, (O přírodě)

Jsi milý, díky ;)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30