Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Krakenovi k narozkám i svátku..., 04.11.2024 20:47, Zdeno(m), (O přírodě)
Dovolím si spojit ohlédnutí za kvízem s pořadovým číslem 168 s přáním mému stále jen virtuálnímu příteli Karlu Netschovi, řečenému krakenovi. Prošvihl jsem jeho narozky, ale jmeniny mi umožní rychlou nápravu...Jak zpívá Karel Kryl v Martině, dělí nás méně než 200 kilometrů, přesto jsme se zatím "face to face" nepotkali, přestože se sdílíme od roku 2007 na "nahoubách" "ohoubách" i jeden čas na "houbaření".A to se už odkopali borci jako Franta Wirkner a David Dobeš, čímž potvrdili, že nejsou z dílny AI...:-)
Milý Kájo,
přeji ti, aby Tvůj životní přesčas trval co nejdéle, aby všichni svatí odsouvali životní odhady co nejdálejí a aby se Tvé špatné věci zhoršovaly co nejpomaleji, což je maximum reálného přístupu...
Re: Re: Krakenovi k narozkám i svátku..., 05.11.2024 11:17, Kraken(m), (O přírodě)
Děkuji ti za krásná slova i příspěvek, můj virtuální příteli z nejdéle fungujících a přesto jeden z mála, se kterým jsem se ještě osobně nesetkal. Doufal jsem, že se to letos konečně změní, když jsem se nechal od Houbomila ukecat, abych se zůčastnil každoročního setkámí houbařů v Sosni. Tam jsi ale bohužel zase nedorazil ty. A ani jsi nezareagoval, když jsem sem pak postnul společné foto, kde jsem litoval, že to opět nevyšlo...