Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj něco málo z úterka, 15.02.2013 07:35, Lesní.muž, (O přírodě)
Ahoj
já sem fakt totálne blbej, bojuji s tím ale statečně v té zimě se těžko něco zkouší, mám v čudu pazoury, hned zebou
Nevím jestli mám trénink s kompaktem, spíš bych řekl,že ty levné sračky trénovali se mnou. V té fujce je poloautomat EXR, je zaměřený na detail+makro a supr makro, tam okouknu na co fotí a pak upravuju v manuálu, ale musí být počasi. Hodím sem fotku po mém seštelování, ale znova, bylo světlo ne inverze nebo chumelenice. Objektiv ta potvůrka má 24-720mm a pod tím je ještě něco malého napsáno Equiv.135, asi něco tajného, napsali to malím písmem. Ta potvůrka má ještě skládané fotky ze dvou, podle nich to má lépe prokreslit fotku. Nevím, ještě jsem to nevyzkoušel, když sem měl stativ tak sem to nenašel ve foťáku, pokaď sem to našel neměl sem stativ
Po objevení něčeho zajímavého se snažím to vyfotit aby bylo poznat co to je, proto ty série fotek, stejně kolikrát nevygůgluju co jeto
Nechci vidět až to začne žít v lese, pravděpodobně budu vzpomínat v dobrém na kompakt, ty potvůrky malé to nevyfotilo. Hodím sem ještě to foto po mém doštelování, ale už sem to někam dával. Zkusím dnes něco blejsknout v lese