Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
buky velebné, 05.01.2015 20:48, gazela(m), (O přírodě)
Jeden "pozdrav slunci" od rodiny buků
Re: buky velebné, 05.01.2015 21:43, Zdeno(m), (O přírodě)
...budiž zářným příkladem, jak se může amatér(ka) vypracovat na hvězdu a brilantní fotografku...A pořád je to o tomtéž...Per aspera ad astram aneb pílí a pracnou cestou k výšinám...Ne každý tenhle postup vnímá za nutný...
Re: Re: buky velebné, 05.01.2015 22:39, Joska(m), (O přírodě)
Zkusím být "in". Nešla by ta píle a pracná cesta nějak obejít (očůrat)? (Je to asi totéž, když se puboš učí třeba rovnice: "A proč se to mám učit, když to v životě nebudu potřebovat" - rozuměj, co potřebuju, najdu si na netu?)
Re: Re: Re: buky velebné, 05.01.2015 22:59, Zdeno(m), (O přírodě)
Očůrat lze vše...Focení není až tak o učení, ale vnímání pocitů...A je to fuckt napínavá hra...Je to o neustálé dichotonomii...Lepší-horší a proč...
Re: buky velebné, 05.01.2015 21:46, svědek, (O přírodě)
Nádhera!
Re: Re: buky velebné, 05.01.2015 22:10, gazela(m), (O přírodě)
Díky
Re: buky velebné, 05.01.2015 22:53, Forrest Run(m), (O přírodě)
Parádička, Gazelko!:-) Jen tam přihodit nějakýho druida se zlatým srpem a snítkama jmelí!;-) Připomělo mi to hlášku mýho oblíbence "Achmeda Mrtvýho Teroristy": "To je Washingtonův Monument, Achmede. Tak to se mi ulevilo, jsem si totiž myslel, že je to 'Pocta Billovi Clintonovi'! A pak ještě jedna do češtiny nepřeložitelná hláška:"Do You like Bush, Achmed?" "Ou yeeeeeah, I like bush.....oh, You mean president?!" Tady je malá ukázka, pro Ty, co ho ještě neznaj: Achmed Vánoční speciál
Re: buky velebné, 06.01.2015 11:49, Kraken(m), (O přírodě)
Krásná fotka!
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30