Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 03:50, Kraken(m), (O přírodě)
Fascinuje me, ze tu na kazdem druhem dome maji vyvesenou vlajku. To se snad u nas ani nesmi, ne?
Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 08:02, vlk(m), (O přírodě)
...nezapomeň kamaráde, že v Americe je možné všechno...a díky za hezké fotečky ze zámoří...
Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 21:12, babka mechová, (O přírodě)
Švédové pokud jsou v baráku, vyvěsí vlajku.Pokud odjedou na delší čas,tak ji stahnou a všichni sousedé jim dům automaticky hlídají. Tomu říkám solidarita.
Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 03:50, Kraken(m), (O přírodě)
I kdyz tu tri dny v kuse prselo, "normalni" houbu jsem tu jeste nevidel. Jenom same drevomilky, jak jim rika vlk. Tohle je nejspis nejaky branovitec.
Pripada mi to tu oproti nam dost spozdene. Co je tohle za mysku, netusim. Doma jsem se namlsal kacenkama, prvnima majovkama, sirovcem a 1.kremenacem. A ted uz tam kazdy pere kovare, muj pritel Houbomil nasel kozaka, kremenace osikove a dokonce prvniho dubacka. Nez se vratim, porostou letos snad uz i hriby smrkove...
Kdyz ne houby dam aspon jednu zajimavost. Stejne jako u nas tu divoce roste pazitka. Jenze je silna skoro jako tuzka a vysoka urcite pul metru.
A dalsi podivnost, uprostred divociny jsem narazil na bambusovy hajek.
Ale nejvic me tu fascinuji ptaci. Dam jeste jednoho kardinala.
Takovych tu poskakuje plno po travnicich.
Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 03:57, Kraken(m), (O přírodě)
Podarilo se mi taky vyfotit zdejsiho datla.
A muj posledni ulovek, kvakos nocni. Krasne ceske jmeno, uz si predstavuji, jak po nocich hruzostrasne kvaka!
No a na konec dalsi z neposednych veverek. Mam jich uz cely serial, jedna lepsi nez druha...
Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 11:11, Patrik(m), (O přírodě)
Zvířata bezva, jen se divím, že tam ještě nejsou žádné houby....škoda, možná, že bys tam našel hodně zajímavé druhy
Re: Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 12:36, Joska(m), (O přírodě)
Co ty víš, třeba tam houby mají nožičky a tak se hůř hledají...
Re: Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 16:35, gazela(m), (O přírodě)
....a nebo těch brouků, co tam určitě je
Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 18:37, Patrik(m), (O přírodě)
Kdybych tam byl já, myslím, že těch 16 GB paměti na foťáku by mi asi nestačilo
Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 04.05.2014 18:57, basset(m), (O přírodě)
Já myslím, že jo. Stačilo by trochu třídit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 05.05.2014 03:22, Kraken(m), (O přírodě)
Jak rika basset, je treba tridit a vybirat, co cvaknout. Nefotim jenom prirodu. A gazelo, brouci tu nekde urcite jsou, ale mel jsem na ne zatim smulu. I kdyz se divam pod kusy dreva a odloupavam kuru na lezicich stromech, nasel jsem zatim jen jednu obri svinku... Houby tu v sezone pry nejake rostou. Ale obecne se tu moc nesbiraji. Mam to od jednoho Polaka, chodi na ne do piscitych boru. Ale to je daleko, tady jsou jen listnace v prevazne mokrinatem terenu. A zda se, ze je to tu minimalne o mesic spozdene oproti nam.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Long Island II, 05.05.2014 17:51, Zdeno(m), (O přírodě)
Dobrý nápad...Kdyby měl kinofilm, hned by byl výběr kvalitnější.... Tak dobře, povolujeme Ti 512 MB...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30