Re: Re: Re: Re: Zimní procházka kolem domu, 10.02.2014 20:56, gazela(m), (O přírodě)
Klucí, já vám moc děkuju, ale myslím, že to zas až tak zasloužené není. Fotím ráda, kdysi jsem napsala, že s foťákem každá vycházka do lesa dostala další rozměr. Plný košík není už to nejdůležitější. Fotím Olympusem E-PM1, žádná zrcadlovka, kompakt je to, upravuju v Picasa 3, pořád ještě je ke stažení zdarma. Učím se všechno sama, hodně jsem už v životě viděla a tak poměrně s jistotou poznám, co ano, co možná a co smazat. Když každý den vidím ty vaše krásné fotky, už mockrát jsem si říkala podobně jako jednou si tady povzdechla Hanýžka, je to demotivující. No ale zas a zas to zkusím a vy mi dáváte chuť do dalšího objevování ladu a skladu v neobyčejných i obyčejných motivech. Samozřejmě i o vašich radách začínajícím fotografům přemýšlím.
No a s tím Sudkem, to jste mi teda dali. Musím si o něm aspoň něco dohledat. Naštěstí v době internetu to nebude těžké. A nedávno i tady na Ohoubách jste o něm diskutovali.