O houbách


Warning: Missing argument 3 for showDetail(), called in /data/web/virtuals/15078/virtual/www/include/recepty-new.php on line 864 and defined in /data/web/virtuals/15078/virtual/www/include/recepty-new.php on line 333

Houbový tatarák

| | Kraken(m) | Předkrm | 20 minut |

Doporučit (Doporučeno: 1x)

Houbový tatarák

Ingredience

Já jsem použil boltcovitku ucho Jidášovo a penízovku sametonohou, takže vznikl pokrm nejen chutný, ale i veskrze zdravý. Ale lze samozřejmě použít i jiné houby. Dalšími ingrediencemi jsou olej, sůl, pepř, žloutek, hořčice, kečup, worčestrová omáčka, (tu doma nemám, tudíž s úspěchem používám kvalitní sojovou, nebo ústřicovou) cibuli a česnek na topinky.

Postup

Penízovky nejprve vysmažím na malém množství oleje a po vychladnutí je spolu se syrovým uchem Jidášovým pomelu na jemno na masovém mlýnku. Poté to promíchám s na drobno pokrájenou cibulí a ostatními ingrediencemi jako normální masový tatarák. Vzniklá směs je trochu řidší, než klasická masová, ale namazat jí na ještě horké, česnekem potřené topinky není problém.

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie



    Přidání vlastních fotografií - jak se recept povedl