O houbách

Hříbky s křenem

| | maxim stanko | Předkrm | |

Doporučit

Hříbky s křenem

Ingredience

500 g hříbků
100 g tatarské omáčky
2 lžíce strouhaného křenu
petrželka
sůl

Postup

Hříbky uvaříme v osolené vodě, rozkrájíme na plátky, ty rozložíme na ohřáté talířky, přelijeme tatarskou omáčkou, posypeme strouhaným křenem a ozdobíme jemně rozsekanou petrželkou. Podáváme s vekou nebo tousty. Zdroj kniha Houby Česká enciklopedie

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Komentáře

    Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

    Seřazení podle vláken | Seřadit podle času