O houbách

Houbový tatarák

| | Kraken(m) | Předkrm | 20 minut |

Doporučit (Doporučeno: 1x)

Houbový tatarák

Ingredience

Já jsem použil boltcovitku ucho Jidášovo a penízovku sametonohou, takže vznikl pokrm nejen chutný, ale i veskrze zdravý. Ale lze samozřejmě použít i jiné houby. Dalšími ingrediencemi jsou olej, sůl, pepř, žloutek, hořčice, kečup, worčestrová omáčka, (tu doma nemám, tudíž s úspěchem používám kvalitní sojovou, nebo ústřicovou) cibuli a česnek na topinky.

Postup

Penízovky nejprve vysmažím na malém množství oleje a po vychladnutí je spolu se syrovým uchem Jidášovým pomelu na jemno na masovém mlýnku. Poté to promíchám s na drobno pokrájenou cibulí a ostatními ingrediencemi jako normální masový tatarák. Vzniklá směs je trochu řidší, než klasická masová, ale namazat jí na ještě horké, česnekem potřené topinky není problém.

    Fotografie uživatelů:

    Přidat vlastní fotografie

    Seřazení podle vláken | Seřadit podle času


    Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30