| | Kraken(m) | Předkrm | 20 minut |
Doporučit (Doporučeno: 1x)
Já jsem použil boltcovitku ucho Jidášovo a penízovku sametonohou, takže vznikl pokrm nejen chutný, ale i veskrze zdravý. Ale lze samozřejmě použít i jiné houby. Dalšími ingrediencemi jsou olej, sůl, pepř, žloutek, hořčice, kečup, worčestrová omáčka, (tu doma nemám, tudíž s úspěchem používám kvalitní sojovou, nebo ústřicovou) cibuli a česnek na topinky.
Penízovky nejprve vysmažím na malém množství oleje a po vychladnutí je spolu se syrovým uchem Jidášovým pomelu na jemno na masovém mlýnku. Poté to promíchám s na drobno pokrájenou cibulí a ostatními ingrediencemi jako normální masový tatarák. Vzniklá směs je trochu řidší, než klasická masová, ale namazat jí na ještě horké, česnekem potřené topinky není problém.
Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času