| | Kájinka(m) | Hlavní jídlo | dle zvolené přílohy |
Doporučit (Doporučeno: 2x)
Masíčko a černohlávci jsou hotový hned. Takže doba přípravy záleží na zvolené příloze.
- masíčko (já zvolila krkovičku)
- sůl, pepř, trocha kmínu
- ryzce černohlávky,
- troška oleje
a pokud budete dělat bylinkový dip tak ještě:
- bylinky,
- jogurt,
- sůl, pepř
Masíko na plátky a lehce pěstí naklepat, osolit a opepřit z obou stran. Černohlávky na kousky a vše vložíme na pánev, maso na jednu stranu a houby na druhou. Černohlávky osolíme a trošku pokmnínujeme, zakápneme olejem. Úprava černohlávku je stejná jako u receptu kačenky na rychlo. Já jako přílohu zvolila brambůrky, které peču v troubě spokapané trochou oleje. Bylinky nasekáme na jemno a smícháme s jogurtem, lehce osolíme a opepříme. Pokud se nám zdá dip býti dosti řídký přidáme lučinu.
Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času