O houbách

Masíčko, černohlávci a brambůrky

| | Kájinka(m) | Hlavní jídlo | dle zvolené přílohy |

Doporučit (Doporučeno: 2x)

Masíčko, černohlávci a brambůrky

Ingredience

Masíčko a černohlávci jsou hotový hned. Takže doba přípravy záleží na zvolené příloze.

- masíčko (já zvolila krkovičku)
- sůl, pepř, trocha kmínu
- ryzce černohlávky,
- troška oleje

a pokud budete dělat bylinkový dip tak ještě:
- bylinky,
- jogurt,
- sůl, pepř

Postup

Masíko na plátky a lehce pěstí naklepat, osolit a opepřit z obou stran. Černohlávky na kousky a vše vložíme na pánev, maso na jednu stranu a houby na druhou. Černohlávky osolíme a trošku pokmnínujeme, zakápneme olejem. Úprava černohlávku je stejná jako u receptu kačenky na rychlo. Já jako přílohu zvolila brambůrky, které peču v troubě spokapané trochou oleje. Bylinky nasekáme na jemno a smícháme s jogurtem, lehce osolíme a opepříme. Pokud se nám zdá dip býti dosti řídký přidáme lučinu.

Fotografie uživatelů:

Přidat vlastní fotografie

Komentáře

Příspěvky do diskuse mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Pokud ještě nemáte vytvořený účet zaregistrujte se nebo se přihlaste.

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času