O houbách

Pečené václavky se smetanovým křenem

Václavka obecná | | houba | Předkrm | 30min |

Doporučit (Doporučeno: 1x)

Pečené václavky se smetanovým křenem

Ingredience

Václavky, olej, sůl, smetanový křen

Postup

Čisté václavky i s nožičkama vysypame do hlubšího pekáče (ne do hlubokého, tam by se dusily) osolíme, opepříme, pokropíme olejem a dáme do hodně předehřáté trouby co nejvíc zprudka péct. Z hory václavek je za 30 min černá hromádka na dně pekáče. Bereme houbičky za nožičku, namočíme ve smetanovém křenu a blahem se i oči přivírají !

Fotografie uživatelů:

Přidat vlastní fotografie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30