O houbách

Diskuse a galerie

 

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis





Kvíz pro pátečníky

Speciál pro Dana, 22.11.2019 17:07, Pavla, (O přírodě)

aneb "Ucha do břucha" najdete v Receptech. ;)

♫Chodím po kuchyni hladov sem a tam, chodím po kuchyni hladov sem a tam, chodím pó kuchyníí, pó kuchyníí, tak si něco k jídlu udělám...♫ Dano, chtěl jsi vidět polívku, máš ji tam.

Jako bonus přidám trochu toho vzpomínání a dokumentace, jak ten čas letí. Naposledy jsem ucha v čínské misce, kterou chovám jako vzpomínku na strejdu a který nám ji přivezl vážně až z Pekingu, fotila v r. 2015. Škoda, že se tenkrát Honzíkův návrh na soutěž FHZM neujal a škoda, že se tady už Honzík nezjevuje.

Tož Vás aspoň naučím čínsky "Dobrou chuť" 慢慢吃 (čtěte manmanchí)



Re: Speciál pro Dana, 22.11.2019 17:25, MACEK, (O přírodě)

Vypadá to tajuplně

Re: Speciál pro Dana, 23.11.2019 22:23, Dano, (O přírodě)

Jeé, moc děkuju!
Než jsem si vzal brýle, myslel jsem, že ta polívka je tato fotka, nějak se mi to nepozdávalo(že to vypadá stejně jako mé ucha co mám skoro furt v lednici a většinou je namáčím před vařením, ony dost vysychají).
Kouknul jsem na recepty a tam tu fotku nemáš, ale tak nějak jsem to už viděl někde, zvlášť s tím škrobem, musí to být fajn slizké, to mám rád.

Re: Re: Speciál pro Dana, 25.11.2019 19:17, Pavla, (O přírodě)

Není zač. Nenapadlo by mě, že zaměníte misku namočených uší za hotovou polívku. I když ...

Jednou nám kolegyně vyprávěla historku, kterak její syn přišel domů, ona zrovna měla na návštěvě kámošky a on jí po odchodu návštěvy povídá: "Mami, ta fazolačka se ti tentokrát moc nepovedla." reagovala kolegyně - na plotně totiž stály jen namočené fazole. ;)


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30