O houbách

Diskuse a galerie

 

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis





Kvíz pro pátečníky

Slovo do pranice..., 24.10.2018 20:21, Zdeno(m), (O fotografování)

Trochu jsem nedávno absentoval, pak orientačně projel předchozí diskuzi. Nemohu nereagovat na slova Yohanesse vůči vlkovi. Tak příkré odsouzení si určitě tenhle moravský ogar nezaslouží. Každodenní snahu a urputné snažení přispět a podělit se s ostatními se zážitky a úlovky by nebylo košer smazat takhle, odsouzením a jistým zesměšněním a bagatelizací. Každý jsme jiný, můžeme a jistě i máme rozdílný pohled na prezentaci na tomhle webu, za jehož existenci vděčíme adminovi a Forrestovi...Tahle reakce se mne dotkla, vlkovi ledaccos vytýkám léta, ale tohle mi už přišlo poněkud chucpe a za hranou. Honzy si velmi vážím, je kdesi nad námi v jiných patrech, ale bazální respekt je doufejme pro všechny.

Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 00:42, Včelda, (O fotografování)

při vší úctě tedy nemám Zdeno pocit, že by Yohaness vůči vlkovi nějak přestřelil. Spíš mi přišlo, že ho vlastně ještě celkem šetřil... Naopak, troufnu si říct, že jak Honzu znám - a znám ho už za ta léta myslím docela dost dobře - tak je skoro vždy a za všech okolností diplomat. I vůči lidem, o nichž má vnitřně pochyby a není s nimi zajedno, vystupuje maximálně vstřícně a až překvapivě smířlivě. Což je trochu v opozici s mým názorem, že stejně jako s teroristy, s takovými lidmi se prostě nevyjednává... To samozřejmě trochu přeháním, ale v principu jde o totéž.
Proto už jen taková , jak píšeš, příkrá reakce sama o sobě znamená, že něco musí být opravdu špatně. A když si to tak sesumíruju, tak i je. Nemyslím, že všechno může a musí být nutně "sluníčkový" a pozitivní. Za život jsem se setkal s mnoha reakcemi, pozitivními a negativními, ale všechny považuji za přínosné. Pokud tedy měly alespoň trochu reálný základ. Když se bude jenom chválit a vše ostatní, aby se tedy jako někdo náhodou neurazil, se přejde mlčením, nebude to dobře. Ani pro nás, ani pro toho konkrétního jedince. Toť můj názor do pranice.

Re: Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 07:32, Zdeno(m), (O fotografování)

Dík za něj...

Re: Re: Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 12:56, chorcheee(m), (O fotografování)

Ze gdy ta reakce je? Šel 3 stránky ago a nic mezi vlkem a Yohanessem jsem tu nenašel. Tak ať posoudím svou objektivitou, kterou jsem pověstný .

Re: Re: Re: Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 14:15, Zdeno(m), (O fotografování)

Musíš do půli září...

Re: Re: Re: Re: Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 19:52, chorcheee(m), (O fotografování)

No tak to samozřejmě znám. Tam mi vlk smazal vtipný a neškodný komentář. Naprostá nehoráznost .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 20:17, vlk(m), (O fotografování)

...máš divnej a neškodnej humor...to je fakt...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Slovo do pranice..., 25.10.2018 20:42, chorcheee(m), (O fotografování)

To lidé říkají. Ale mě se zdá úžasný. Holt narcis .


Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30